Angola

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Angola

Некретнина за продају у Анголи

Ангола је земља у јужној Африци. Луанда је главни град.

Граничи се на северу са Републиком Конго, на истоку са Замбијом и на југу са Намибијом. Енклава Цабинда је такође дио земље.

Ангола је веома важна земља за афрички континент јер је трећи највећи произвођач нафте. Чак је и тржиште некретнина повезано с тим, у ствари цијене некретнина за продају у Анголи прате тренд цијена нафте и као резултат тога налазимо високе цијене које обесхрабрују стране инвеститоре који желе купити некретнину за продају у Анголи .

Постотак продатих некретнина у Анголи је толико мали у поређењу са укупним бројем продатих некретнина на тржишту, да је тај постотак 0%.

Како би се помогло стамбеном тржишту у Анголи, изграђено је неколико стамбених комплекса који су наишли на добру потражњу.

Купци некретнина за продају у Анголи су углавном компаније којима је потребан велики број јединица за смештај свог особља.

Последњих година, захваљујући цени нафте која је незнатно смањена и наставком борбе против корупције од стране владе, дозвољен је одређени развој тржишта некретнина који је почео да привлачи све више страних купаца који су спремни да искористе ову прилику да купе некретнина за продају у Анголи.

Најзанимљивији градови у Анголи где да потраже некретнине за продају су Луамбо, Бие, Хуамбо, Мокицо, Кванза Сул, Лобито и Уиге.

  •  
    Селим се у Анголу. Исељеници и живе у Анголи

        Топлина се осећа, а сада смо у самом срцу летње сезоне. Има оних који траже хладније мјесто, и оних који желе у потпуности уживати у сунцу и мору. Али један елемент је заједнички свима: проналажење места које одговара вашим потребама. Као што знате, ми у Реалигру увек тежимо да створимо ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 31496

Prodaja Четворособан стан, Angola, Luanda, Luanda, Município de Viana, Bairro Belo Horizonte

7,218,244.01RSD
Prodaja
Четворособан стан

40 m²
Стање: НОВА нема сталне КАРАКТЕРИСТИКЕ Приземље: 1 Апартман, 1 кухиња са дозером и 1 заједничка просторија 1. спрат: 2 апартмана и 1 обичан соба,...
Cod. 22323

Prodaja Пољопривредно земљиште, Angola, Luanda, Luanda, ..

Reserved negotiation
Prodaja
Пољопривредно земљиште

500000 m²
земљишта за продају
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB